Middagmaal

MiddagmaalIn het schoolrestaurant (blauwe refter) kan je een warme maaltijd kopen bestaande uit verse soep, vlees/vis/kip, koude en warme groenten en aardappelen/rijst/frietjes en eventueel een dessert. Op donderdag serveren wij een vegetarisch gerecht en op vrijdag vis. Het weekmenu wordt uitgehangen en kan je ook raadplegen op onze website (prikbord -> warme maaltijden). Een volledige warme maaltijd kost 6 euro.

Je kan ook een broodje of slaatje bestellen. De broodjes en slaatjes worden op school klaargemaakt. Er zijn broodjes vanaf 2,50 euro. Een slaatje kost 3 euro.

Bestellen van een warme maaltijd, broodje of slaatje gebeurt online op: webshop.scheppers-mechelen.be.

Uiteraard kan je ook je eigen lunchpakket meebrengen naar school. Zowel de leerlingen die een broodje kopen op school als de leerlingen die zelf hun lunchpakket meebrengen, nemen ‘s middags plaats in een aparte eetzaal: voor de leerlingen van het eerste tot en met het derde jaar is dat de koffierefter, voor de leerlingen van de hogere jaren is dat de kelderrefter. Ook in deze refters is het mogelijk om onze verse dagsoep te kopen. Een kop soep kost 0,50 euro en wordt betaald met jetons die je kan kopen aan het onthaal.